Posted on

Skapa en lockande kontaktsida

De flesta företag har en urtråkig “Kontakta oss”-sida. Hur kul är det att mötas av ett opersonligt kontaktformulär och ett växelnummer när man vill ha kontakt med ett företag? Jag vill se bilder på namngiven personal med riktiga telefonnummer och e-postadresser. Naturligtvis ska besöksadressen skrivas ut tillsammans med en karta. Jag vill till och med se bilder på huset ni sitter i.

För de som vill sticka ut rekommenderar jag videos på personalen tillsammans med länkar till bloggar och Twitter-flöden. Sälj in er på kontaktsidan och ge mig en föraning om vilka ni är egentligen.

Sätt också ut organisationsnummer och länka gärna till era uppgifter hos www.allabolag.se

PS: Tyvärr lever jag inte som jag lär. Men visst har jag tänkt rusta upp min kontaktsida, vi får se vem som hinner först. DS