Posted on

Kan jag registrera flera domäner?

infoDu väljer själv hur många domännamn du vill registrera.  För privatpersoner räcker oftast med en domän. Företag registrerar ofta den svenska toppdomänen (.se) och den/ de internationella (.com).  Har ni affärer i andra länder runt om i världen bör även dessa länders toppdomäner registreras.

domanstrategiDomänstrategi. Funderar du på att registrera många domäner? Då rekommenderar vi på IKT Strategi att du har en domänstrategi. Att betala för en massa olika domäner är onödigt.

 

PagerankKampanjdomäner. För att toppa placeringarna hos sökmotorerna så registrerar företag domäner som innehåller deras viktiga sökord. Jobbar du med UGL utbildningar så äruUgl-utbildning, ugl-utbildningar, boka-ugl-utbildning.se, ugl-ledarna.se exempelvis bra kampanjdomäner.

>>Se om ditt domännamn är ledigt