Posted on

Enkelt att skicka ut nyhetsbrev till din kundklubb

Öka din omsättning genom att skicka ut kostnadsfria nyhetsbrev!

Låter nyhetsbrev som 00-talets uppfinning? Nu är väl sociala medier att satsa på istället? Den ena marknadsföringsmetoden utesluter inte den andra. Du möter olika kundgrupper i sociala medier jämfört med ett nyhetsbrev.

Nyhetsbrev enkelt, billigt och snabbt
Nyhetsbrev bör inte underskattas

Fyra gyllene fördelar med nyhetsbrev

  • Kan skickas med personlig hälsning och personifieras till målgruppen
  • Ger direktkontakt och kan användas som feedback
  • Hög läsfrekvens / högre än sociala medier
  • Ger dig möjlighet att informera och erbjuda med större mängd text och bilder.

Just nu lanserar IKT Strategi sitt kundsystem med nyhetsbrevsfunktion.

Nyhetsbrev bör inte underskattas

Med tanke på smartphonens tillväxt så använder allt fler mail som kommunikation. För många används mail lika regelbundet som sms, inte minst bland yrkesaktiva. Om du tycker att ”nyhetsbrev” låter förlegat, så använd ordet ”mailerbjudande” eller ”utskick med smart information om våra produkter”, ”vipkundserbjudande” etc. Faktum är att nyhetsbrev är en väldigt stor del av våra företags omsättning.

Använd nyhetsbrev på rätt sätt

Layout, bilder, tydliga länkar och unika texter är några sammanfattande ord för hur du lyckas med ditt nyhetsbrev. Det krävs tid att formulera sig, samtidigt som du spar tid på att skicka ut ett/två nyhetsbrev till flera adresser. Jämför det med att skriva ett brev till varje person eller vad en annons i en tidning kostar. Här kan du dessutom få feedback direkt från dina kunder. Se vårt tips: Hur du skriver texter för att få folk att handla mer

Nyhetsbrev med kort uppförsbacke
Det är enkelt att komma igång med nyhetsbrev

Nyhetsbrev ger klirr i kassan

Kort uppförsbacke med nyhetsbrev!Alla kan lära sig konsten att skriva så att det ger extra klirr i kassan. Förra året lyckades vi på IKT Strategi öka företagets inkommande besökare till hemsidan med nyhetsbrev med 80%.

Enkelheten gör att du snabbt kommer igång

Det är så oerhört mycket lättare att klicka på en länk för mer information eller köp, än att läsa en tidning och gå till affären. Nyhetsbrev har en låg tröskel att börja använda för företagare och kan ge er en trogen kundkrets! Så börja idag. Med Fnurr Nyhetsbrev kan du skicka ut till hela ditt kundregister.

Kundregister med nyhetsbrevsfunktion

Fnurr kundsystem och nyhetsbrev
Fnurr kundsystem kan hanteras på alla enheter.

IKT Strategi presenterar FNURR kundsystem som gör det enkelt för mindre organisationer och företag att få ett välfungerande kundsystem för en låg månadskostnad, från 399 kr i månaden. Läs mer om Fnurr nyhetsbrev.

Se även våra smarta tips!

Så jobbar du upp en nyhetsbrevslista!