Posted on

Designa ditt eget skyltmaterial

Vi på IKT Strategi vill tipsa våra kunder om en bra tjänst. Nu finns det en smart tjänst för privatpersoner och småföretag att designa sitt eget skyltmaterial och beställa små uppsättningar. Du designa ditt eget skyltmaterial på skylto.se. Där du laddar upp dina egna fotografier, logotyp och design.

Det finns många produkter att välja mellan, en av de populäraste är banderollen. Banderoll har många användningsområden och är ett bra marknadsföringssätt om du vill synas på stor yta. Används såväl utmed vägkanterna, som skyltreklam eller som backdrop i en lokal.  Andra bra produkter är dekaler, klistermärken, plastskyltar, roll-up. Kolla in hemsidan skylto.se och ta del av hur du kan designa små uppsättningar av eget skyltmaterial.

Skylto.se – Så designar du dina skyltar själv direkt online! from Skylto® on Vimeo.