Posted on

Hitta nya appar

Tyvärr räcker inte tiden till att testa så mycket nya appar. Oftast blir det bildbehandlingsappar. Men för det mesta så raderar jag ändå apparna efter ett tag för de tar för mycket minne i mobilen. Jag har fått några förfrågningar på att skapa appar till Iphone och Android, idag har vi möjlighet att kunna erbjuda mobilappar hos extern konsult.
Det som är bra att känna till är att man måste skapa en app för varje system och de kan inte riktigt fungera likadant, eller se likadana ut. Det beror på att det är helt olika system som apparna är anpassade för.

I dagarna har jag fått nys om att en ny sida har lagt upp på nätet som samlar appar för de populäraste spelen just nu. De ska även samla appar inom pokerspel framöver. Jag tycker det är bra att det kommer upp fler såna här sidor som listar appar. Det är otroligt svårt att få ett samlat begrepp om alla appar som finns tillgängliga därute. Många bra appar försvinner i mängden.

Här ser ni några av de spel de listar som mobilappar just nu
Bejeweled – (flera i rad – som brädspel)
Call of duty (strategispel)
Commandos (strategispel)
Contra (strategispel)
Doodle Jump (lekande lätt underhållning)