Publicerad

Microsoft teams här för att stanna

Första gången jag testade på Microsoft Teams var som en kommunicationsplattform mellan kollegor. Strukturen stod en kollega för och alla filer låg huller och buller. Jag kan säga att jag tyckte systemet var helknas. Det gick några veckor och vi gick över till ett annat system.

Nästa gång jag testade Microsoft Teams är i mitt nuvarande jobb. Vi skulle införa systemet som gemensam lärplattform för samarbete mellan olika kommuner. Nu älskar jag teams. Framförallt gillar jag det enkla gränssnittet, det enkla mötesformen och smarta funktioner. Du kan spela in direkt i mötet och så lägger sig filen på delningssida. Så fantastiskt bra! Har du inte testat så, kolla in Microsoft Teams, de kommer erövra världen. Ett ny programvara är född, lika självklar som Word, Excel och Powerpoint. Vem hade trott det år 2019?