Marknadsför dig gratis

Vi gillar att rekommendera bra företag och produkter. Här finns ett sätt att marknadsföra dig själv helt gratis på den här sajten.  Låt fler få läsa om ditt företag / blogg eller varför inte facebooksida eller Twitter? OBS –  När du svarat på frågorna kommer vi att granska innehållet för att undvika oseriösa aktörer. Självklart favoriserar vi våra kunder – det skäms vi inte ett dugg för.

Så här gör du:

Skriv i kommentarsfältet några meningar om ditt företag och vad ni jobbar med samt berätta vilken sida vi ska länka till. Dela med er av ert bästa tips på hur ni får fler besökare / kunder till er hemsida. Endast en länk är tillåtet.

Välkommen att dela.

Linda Schoultz, Författare. Jag har precis debuterat med boken ”Sagan om den onda lilla prinsen” som finns för information på min hemsida. Mina bästa tips på att få besökare är att vara unik i sin stil. Dela gärna med dig av provsmak eller dylikt.

Bivaxsalva.se, Ekestens Naturprodukter. Farväl till torr hy, säljer naturprodukter med bivax. Bästa tips för att få fler besökare är att ha en blogg på sin hemsida.

Honung från Tidaholm, Hökensås Bigårdar. Säljer honung lokalt i Tidaholm. Vi tycker det bästa tipset att få in besökare är att arbeta med SEO.

Politikerblogg och en kämparblogg som handlar om att vi skall fortsätta bygga Sverige med RÄTTVISA, JÄMLIKHET och SOLIDARITET och inte som det är idag med alla orättvisor där klyftorna i samhället ökar markant mellan fattig och rik.

Mammabloggen skriver både personligt men också allt om vad just mammor vill veta när det kommer till just det som våra liv faktiskt mest kretsar runt, barnen och familjelivet. Vad vill du veta? Förmodligen så hittar du det här:)

Bokrecensioner på Lokatt.nu. Bloggar om både nya och lite äldre böcker och filmer. Varmt välkommen att  besöka bloggen. Vi arbetar med RSS-flöde för att få många att prenumerera på våra inlägg.

Made By Monrou, en hobbyverksamhet som säljer handgjorda & egendesignade smycken & dreads.
Smyckena ser ut som söta små bakelser och man vill bara äta upp dem när man ser dem.

iblickfanget konstnärsblogg. Verk av akvarell och olja. Arbetar med att sprida hemsidan via visitkort.

Sport och spelblogg. Blogg som skriver om spel och sport. Reflektioner över matcher och tips för dig som gillar hasardspel. Länkbyten tycker vi är bra om man vill få fler besökare till sin sajt.

Salong See. Salong i Skövde, drivs av Anna Forsberg. Utför bl.a. Eyestar, fransförlängning, makeup, ansiktsbehandling, nagelförlängning.

Hudvård i Skövde WAFU. Skönhetssalong Wafu Hudvård och relax i Skövde. Utför ansiktsbehandlingar, massagebehandlingar och vaxning. Bästa tipset för att öka besöksantalet till en hemsida, tror vi är Google sökning. Bara att gå till sig själv, var letar jag efter produkter och tjänster? Jo, genom Google-sökning.

Kurragomma, pysselblogg. Bloggar om pyssel och inredning. Regelbunden uppdatering gör att du får massa läsare.

Skövdebloggarna. Vi bloggar om allt som händer i Skövde.

Dalsjöfors Folkets Park. Vi är en ideell förening som arrangerar event för hela familjen. Vi hyr även ut lokaler till bröllop, fest, kalas etc.

Garn från Hippstick. Onlineförsäljning av garner. Glöm inte att se Hippstick original, unika garnmönster.

Skönhetsbloggen. Bloggen som skriver om livet som frisör. Ger tips på frisyrer, hårtyper och ekologisk hårvård.

Hudvård onlineshop. Ekestens Naturprodukter säljer naturlig hudvård. Bivaxsalvor från egen tillverkning, designsmycken, accessoarer med mer.

Hudvårdsprodukter. Dinbutiq är en nyöppnad onlineshop med säte i Hjo. Säljer medicinsk hudvård utvald av hudterapeut.

Kundregister. Fnurr kundklubb är vårt eget system för att hålla kolla på dina kunder. Se till så att du har bra relation med dina kunder genom SMS och mailsystemet Fnurr.