Medarbetare

Linda Schoultz, IT-strategi

Linda Schoultz är en av Sveriges duktiga IT-strateger som ger gärna råd och utbildning för att Du ska lyckas med att skapa en framgångsrik webbplats. Linda hjälper organisationer att realisera drömmarna, skapa strategier och utbilda personal, för att nå dina mål!

”Det spelar ingen roll om du är ett nystartat enmansbolag eller om du är en stor koncern som vill lyckas med din webbhandel eller informationsspridning. Förutsättningarna och kunskaperna är olika. Men med ett datapedagogiskt tänk, enkla verktyg och lite finurlighet kan ni båda lyckas bli framgångsrika på nätet!”

Linda Schoultz har mångårig erfarenhet som IT-strateg och arbetat mot såväl användare som utvecklare. Detta, plus ett flertalet egna webbplatser i Sverige gör Linda Schoultz till en expert på att synlighetsgöra din verksamhet på nätet.

Medarbetare i IKT strategi

Kort presentation om medarbetarna i IKT Strategi.

Marcus Wilsson, webbskribent

Marcus Wilsson arbetar som webbskribent och ansvarar för en av IKTs systersidor. Inriktad på företag med tjänster och produkter inom teknikområdet. Läs hans blogg Teknikbloggen.

Sofia Kurek Fogestedt, webbskribent

Sofia Kurek Fogestedt arbetar även hon som webbskribent och ansvarig för IKTs systersida. Sofia Kurek Fogestedt bloggar på hemsidan Mammasajten, som är som namnet lyder en mammablogg.

Evelina Bäck, webbskribent

Evelina Bäck arbetar också som webbskribent och ingår i bloggnätverket Sfar. Evelinas blogg handlar om film och bokrecensioner.