SEO kurs

SEO UtbildningEn SEO kurs för dig som vill lära dig grunderna i sökmotoroptimering. Lär dig skriva för webben och få bättre rankning på den organiska träfflistan på Google.

För svenska e-handelsplattformar erbjuds en skräddarsydd SEO kurs, där våra SEO-konsulter grundligt går igenom sökmotorvänligheten på er sajt. Sökmotoroptimering är ett verktyg för att öka antalet besökare till din se-handel. Genom att förbättra era placeringar i sökresultaten när potentiella kunder efterfrågar era tjänster eller produkter ser vi till att de mest relevanta besökarna hamnar hos just er. För att få ut maximal effekt av sökmotoroptimeringen är det av stor vikt att noggrant analysera era potentiella kunders sökbeteenden, och ta fram en strategi för vilka sökord och målgrupp som ger bäst resultat att rikta in sig på.

Ovärderliga tips för webbplatsen

En SEO kurs ger ovärderliga tips för att din webbplats och produktsidor ska bli mer synlig på nätet. Vi kommer främst rikta in oss på att synas på Googles söklistor, men samtidigt jobba med att förbättra hela webbplatsen innehåll. Målet är att webbplatsen skall prestera bättre mot både sökmotorerna och besökarna. En kurs inom sökmotoroptimering baseras på de senaste kriterier inom SEO och riktar sig främst mot Google som är den mest använda sökmotorn i dagsläget. Vi anpassar utbildningen efter dina behov och förkunskaper.

Teori och praktik

SEO-utbildningen praktiseras direkt på er webbplats. Teori och praktik värvas under kursen.  Hjälp med praktisk optimering och rådgivning går att få.

Expertgenomgång

Exempel på vad som kan ingå i en SEO utbildning:

  1. Målbild och strategi för sökmotoroptimering
  2. Jobba med relevanta sökfraser på webbplatsen
  3. Bygga en struktur av inlänkar
  4. Förbättra navigation och innehåll på webbplatsen
  5. Analys för hur webbplatsen presterar på webben
  6. Fördelar och nackdelar med befintligt system
  7. Lär dig skriva bättre texter för webben

Prislista (Alla priser är ex moms)

8 h utbildningsdag för SEO-utbildning
Pris: 12 000 kr

Observera: För att SEO utbildningen ska vara anpassad till er företag krävs det att det görs en SEO-analys innan utibildningen.