Publicerad

Nyhetsbrev och tjänster via Rule.se

Letar du efter programapplikationer som du kan använda för att på ett enkelt och smidigt sätt skicka ut nyhetsbrev till era kunder och leverantörer?

Jag har under åren testet en rad olika nyhetsbrevsprogram. Ett av dem är rule.se Ett system som jag via kund har skickat ut ett dussintal av deras nyhetsbrev via. Rule.se är ett enkelt system för dig som inte vill eller kan koda dina nyhetsbrev. Du använder en mall, där du enkelt lägger till text, länkar och bilder. Dessutom kan du i online programmet kan du skapa olika segment för att nå olika målgrupper.

Du kan testa Rulemail i 30 dagar kostnadsfritt, därefter betalar du ett månadsabonnemang som startar på 99 kr i månader. Företaget har fina referenser från Systembolaget, Toyota, Sas, Odd molly med mera. De följer principen att du får vad du betalar för. Funktionerna utökas efter vilken abonnemangsform du väljer.

Systemet har bland annat följande funktioner:

* Inställningar för automatiska sändningar
* Egen mall
* Du kan se läsfrekvens och antal öppnade mail
* Statistik
* Lägga in tidsbestämda erbjudanden
* Marketing automation-arbete genom automatiserade triggermail.

Varför ska man skicka ut nyhetsbrev?
Jo, för att det är en marknadsstrategi som är kostnadseffektiv och fungerar. Citat från Rules nyhetsbrevsblogg:

”Trots den snabba utbredningen av sociala medier, anser 67 procent av marknadsförare världen över att e-post är den bästa kanalen för digital marknadsföring. E-post är dels ett mycket större medium, det är transaktionellt, ger större respons och framförallt förväntar sig mottagarna nyhetsbrev av företag”.

Rekommenderar jag Rule.com?
Ja. Mindre organisationer kan välja att ha månadsabonnemang i det lilla paketet. Medan större kunder kan utöka efter behov. För småföretagaren skulle jag rekommendera att fundera på vad de strävar efter. Det finns gratissystem och andra system med integrerade CMS-system, som kan vara mer kostnadseffektiva eller fungera som en bättre helhetslösning. För större organisationer tycker jag ändå att Rule.com är att rekommendera. Inte minst för priset, användarvänliga systemet och tillgänglig support.