Länkbete

Länkbete – Kreativt och ger viral marknadsföring

Vill du få kontroll över hela din webbplats? Jobba seriöst med att förbättra resultaten i söklistan på Google? Väck människors intresse och får dem att länka, det kallas för ”länk-bete”.

Att arbeta med länkbeten

Genom att arbeta med Länkbete, som skapar intresse för din webbplats får du naturliga inlänkar till din sida. Naturliga inlänkar från besökare och liknande webbplatser ger ett högre värde än köpta länkar. Du vinner på att arbeta med seriösa sökmotoroptimeringsmetoder. Länkbete handlar om att skapa unika funktioner, en gilla-feelling, på din webbplats som gör att människor pratar/ besöker din sida för att se det senaste, något unikt, annorlunda eller kanske rent ut sagt äckligt? Väck uppmärksamhet eller tillhandahåll värdefulla verktyg till dina besökare. Det handlar om traditionell PR anpassad för Internet.

Länkbete är en perfekt metod om Du bygger ditt SEO-team inhouse. Vi ordnar dessutom inspirationsseminarium och utbildningar inom området Länkbete, titta gärna i kalendern eller hör av dig vid intresse.

Intresserad av en strategi för länkbete?

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Telefonnr

Jag är intresserad av följande
Mer informationJag vill gå utbildning

Eventuellt meddelande

För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.