SEO-analys

SEO analys

Varför syns inte min hemsida på Google? SEO analys ger dig experttipsen som gör att du kommer få fler besökare till din hemsida och fler kunder. Har du råd att inte genomföra en SEO- analys?

Förbättra dina placeringar på Google

En SEO-analys hjälper företag att förbättra sina placeringar på Google. Den hjälper också till att få ett helhetsperspektiv på brister och styrkor. Med en SEO-analys kommer ni få ökade möjligheter att ta fler marknadsandelar, öka er försäljning online och stärka ert varumärke på nätet.

SEO Analys av din webbplats

IKT Strategi erbjuder att analysera din webbplats och sammanställa en rapport utifrån ett SEO-perspektiv. Rapporten levereras i PDF-format. Med vår guide kan ni sedan själva implementera rekommendationerna eller alternativt anlitar oss för operativ hjälp med åtgärderna. Rapporten landar på minst 5 A4 sidor, telefonkontakt med våra IT-strateger ingår i analysen så att du får svar på eventuella frågor. Vi är stolta över att ha 100% nöjda kunder.

Fastpris: 11 000 kr exkl moms.

kundtjanst2

Beställ SEO-analys

Ditt namn (obligatoriskt)

Ev Bolagsnamn

Din e-post (obligatoriskt)

Telefonnr vi kan kontakta dig på

Domän som SEO- analysen ska genomföras på

Berätta lite kort om organisationen / företaget


Ange ditt personnummer/ organisationsnummer

Skriv in din fakturaadress


För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.
Skriv svar:

OBS: Genom att klicka på skicka kommer du bli uppringd av IKT Strategis medarbetare för att kontrollera uppgifterna. Detta formulär kommer att användas som betalningsunderlag. I vissa fall kommer en kreditupplysning göras.