Sociala medier Strategi

 Vill ditt företag INTE synas i de sociala medierna, då ska du inte kontakta oss.
Våra IT-konsulter får dig att synas. Sociala medier är ett billigt och enkelt sätt för ditt företag att synas brett på Internet. Däremot kan det vara tidskrävande innan alla bitar faller på plats. Genom att dra nytta av den social media revolutionen kan du få fler besökare och skapa viral marknadsföring.

Våra tjänster

domanstrategiStrategi kring sociala medier
Genom att satsa på en långsiktig strategi, kan vi mäta resultatet och få en helhetsbild av er satsning på sociala medier. Tillsammmans kan vi lista ett antal sociala medier som passar ert företags tjänster och produkter. Vi arbetar med viral marknadsföring, som grundar sig på ett budskap, tjänst eller produkt som är så unik och intresseväckande att de individer som exponeras för den har en stor benägenhet att, utan incitament, sprida den vidare till sin bekantskapskrets.

scialmediaRedaktörstjänst – externa bloggare
Många företag använder sig av utomstående bloggare, genom att anlita professionella och kunniga bloggare kommer ditt företag att synas bredare på Internet. Denna tjänst kan dels användas på en intern blogg, eller extern blogg. En bra tjänst för företag som inte har resurser eller kunskap för att komma igång med sociala medier. Självklart skaffar vi fram bloggare inom din yrkeskategori. Redaktörstjänst är ett bra komplement till sökmotoroptimering.

Omvärldsbevakning och redaktörtjänst
Genom att följa utvecklingen inom ditt område med en så kallad omvärldsbevakning på webanalysrelevanta sökord kan du genom sociala medier kommunicera med nya och befintliga kunder. Tjänsten fungerar så att du köper en redaktörstjänst som hjälper dig att fånga upp relevant information som omarbetas och publiceras. Denna tjänst lämpar sig bra för små företag som vill få en större omvärldsbevakning men också vill synas på egna relevanta sökord. Bra komplement till sökmotoroptimering.

____________________________________________________________

Filmer om Sociala Medier

 
Visar: Hur fungerar Social media? (Eng)             Visar: Statistik & fakta Sociala Medier (Eng)

____________________________________________________________

Läs bloggnyheter från IKT Strategi om SOCIALA MEDIER