Sponsrade länkar med IKT Strategi

Sponsrade länkar / Adwords / PPC

Sponsrade länkar, AdWords eller pay per click (PPC) oavsett vad du vill kalla det, innebär att du annonserar på Sveriges största sökmotor Google.

adwords

Varför ska man köpa sponsrade länkar på Google?

googleGoogle är Sveriges största sökmotor, om inte du syns där – så syns någon av dina konkurrenter istället. I jämförelse mot annan media är Google Adwords kostnadseffektivt. Genom utformningen av dina annonser kan du arbeta varumärkesbyggande eller säljande. Du kan rikta dig till en bred eller specifik målgrupp. Du kan leda en besökare rakt in i din webbshop!

Resultatbaserat – eller fasta paket?

Det är enkelt att komma igång med sponsrade länkar, det svåra är att få resultat och valuta för dina investeringar. Tack vare IKT Strategis samarbetspartners kan vi erbjuda resultatbaserade Adwordskampanjer, men också fasta paket på Adwordskampanjer. Våra tekniker har funnits med sedan Adwords begynnelse och har stenkoll på hur du kan få ut det mesta möjliga av Google Adwords. Vi sticker ut hakan och säger att vi är experter på Adwords. Vi följer upp och ger resultat. Du sparar pengar!

Köstar det nått elle? (som vi säger på västgötska)

Du betalar en klickpott till Google, precis som du betalar för papper och färg vid ett tryckeri. Låt oss kalla det teknikkostnad. Sen betalar du oss för att vi utför jobbet. Våga testa oss, du kan betala för resultatbaserad Adwords. Eller skriva avtal med oss. Du väljer.

Prispaketen är baserade på omfattning.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Telefonnr

Välj vad du är intresserad av:
Small-paketMedium-paketLarge-paketResultatbaserad Adwords

Eventuellt meddelande

För att undvika spam, skriv in vad du ser i rutan

För att använda CAPTCHA måste tillägget Really Simple CAPTCHA vara installerat.