Våra kunder

Kan man verkligen älska sina kunder?

Blir du lycklig varje gång en kund ringer eller skickar en förfrågan per e-post?
När du beställer en av våra tjänster kommer din beställning direkt med ett sms till min mobil. Jag kanske står i kön på Coop, sitter i bilen eller är på väg på ett kundbesök. Och varje gång gör jag ett segerrop för att tacka för din beställning – ”Tack, för ni valt IKT Strategi!”

Varför? Naturligtvis är det roligt men också viktigt för oss att kunna bemöta våra kunder förfrågningar snabbt. För varje segerrop kan jag hålla koll på att detta företaget kan överleva och fortsätta hjälpa kunder att öka sina marknadsandelar. Så självklart älskar vi våra kunder.

Enkelhet är vårt ledord

Det är enkelt att samarbeta med oss. Du kommer få en personlig kontakt och all kommunikation kommer gå via denna. Vi prioriterar god kundkontakt och kommer gärna ut och besöker ert företag emellanåt. Vi strävar efter att ha lättlästa kontrakt, med korta bindningstider. Så att ni som kund kan vara säkra på att kunna avsluta samarbetet om ni mot förmodan inte känner er nöjda. Så enkelt är det.

Våra kunder är smarta

De vill utveckla sin webbnärvaro, de strävar efter att ha kunden i fokus och arbetar långsiktigt med kundrelationer och varumärkesstrategi. De vill lära sig, bli bättre, tjäna pengar och bli smartare. Våra kunder har samma prioriteringar som vi – skapa framgångsrika webbplatser.

Om kunderna

Vi bedömer att högst 10% av alla svenska företag och företagare tillhör vår målgrupp. Det är i den mest  krävande och entusiastiska gruppen våra kunder finns. De flesta av våra kunder är nyckelpersoner som brinner för sitt arbete och vill åstadkomma mycket gärna med liten budget. Det gemensamma är att de är personer som vill framåt och vill få saker att hända.

Vi har engagerade kunder, som ger respons när vi gör bra saker. 🙂

Här är några av de kunder som anlitat oss